021 Køb Spanien Trøje Alison

560 Køb Brasilien Trøje Miriam

Jose Mourinho indrømmede, at han fortjente det gule kort, han fik under onsdagens tab mod Southampton, da Tottenham -manageren indrømmede, at han var ‘uhøflig over for en idiot’.

Portugiseren blev advaret af dommer Mike Dean efter at have indtastet det tekniske område i Southampton, da han henvendte sig til et medlem af Ralph Hasenhuttls personale og så ud til at kigge på et papir med Southamptons taktik.

Og Mourinho indrømmede, at han bestemt fortjente at blive straffet for sine handlinger, mens han tilføjede en åbenlys udgravning i processen.

Hændelsen kom kun få øjeblikke efter, at Spurs så et potentielt udlignende mål fra Harry Kane afvist.

arsenal trøjer Kane blev betragtet som offside, da han fandt bagsiden af ​​nettet med godt 15 minutter tilbage i det, der viste sig at være Spurs ‘bedste chance for en udligning.

Tottenham spillede uden Heung-min Son på grund af suspension, og Mourinho stod sent uden top-angriber sent, da Kane haltede med en tilsyneladende hamstring-skade efter at have set sit mål ikke blive tilladt.

Køb Tyskland Trøje Mourinhos side var gået bagud i det 17. minut, hvor Danny Ings fyrede det, der viste sig at være kampens eneste mål for Southampton.

Og Mourinho affyrede en del kritik mod embedsmanden, selvom han sagde, at han var usikker på den særlige hændelse, mens han påpegede et potentielt strafkrav, der involverede Dele Alli.

Spurs sidder i øjeblikket på sjettepladsen i Premier League, seks point fra Chelsea på fjerdepladsen og den eftertragtede plads i Champions League.

Mourinho og Tottenham møder Middlesbrough i tredje runde i FA -cupen søndag, før de tager imod ligalederne Liverpool i deres næste Premier League -udspil.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *