148 Frankrike Drakt Junebi

Bayern München -manager Hansi Flick ‘håper’ Thiago Alcantara blir hos Bundesliga -mesterne midt i spekulasjoner som knytter ham til et skifte til nylig kronede Premier League -vinnere Liverpool.

PSG Tröja Den spanske internasjonale midtbanespilleren har jevnlig blitt spioneringen for et skifte til Liverpool, ettersom Reds-sjef Jurgen Klopp ser ut til å styrke sin side i sommer i et forsøk på å beholde sin første engelske serietittel i 30 år i 2020-21.

Flick snakket foran Bayerns DFB-Pokal-siste sammenstøt med Bayer Leverkusen i helgen, og understreket Thigos betydning for sin side og virket uvillig til å vurdere noen avtale.

Thiago savnet det meste av Bundesliga -omstarten etter den koronavirus -håndhevede pausen på grunn av operasjon på en lyskeskade, hans siste opptreden for Bayern – mot søndagens motstandere Leverkusen – avsluttet etter bare 16 minutter da han haltet av skadet.

Dette er Flicks første store cupfinale som manager, etter å ha overtatt Bayern tidligere denne sesongen – først som midlertidig trener – etter at Niko Kovac ble sparket.

Kjøp Finland Landslagsdrakt Flick hadde tilsyn med et stort oppsving i Bayern sin form, som så dem strekke seg bort fra nærmeste utfordrere Borussia Dortmund og vinne enda en Bundesliga -tittel, og han forbereder seg nå på del to av en potensiell diskant, med München også på randen av Champions League kvartfinale.

Flick ble ledsaget på pressekonferansen før kampen av Bayern-kaptein Manuel Neuer, selv om ingen av dem var villige til å kommentere den nye rekrutten Leroy Sane, som fredag ​​morgen fullførte sin etterlengtede overgang fra Manchester City. Treneren sa at hans side har forberedt seg spesielt på de raske kontringene til Leverkusen, som har Kai Havertz på sin side og er i stand til å straffe selv mesterne i Tyskland hvis de ikke er på sitt beste.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *