461 køb fodboldtrøjer Caroli

033 køb fodboldtrøjer Flossi

Cavani ville forlade Paris Saint-Germain i januar og afleverede en overførselsanmodning for at forsøge at tvinge flytningen.

Cavani forlader dog næsten om sommeren, når hans kontrakt udløber efter 30.

Timo Werner har flirtet med et skridt væk fra RB Leipzig, da Liverpool og Manchester United holder styr på angriberen.

Og Van Persie mener, at United ikke bør spilde nogen tid på at forsøge at signere den erfarne frontmand.

Manchester United traf den forkerte beslutning om at sælge Romelu Lukaku sidste sommer i stedet for Anthony Martial, ifølge Danny Murphy.

Englandsstjernen foretrækker dog at blive på Old Trafford, da han er steget gennem rækken fra akademitalent til førstegang.

United, Chelsea og Atletico Madrid jagtede angriberen, med sidstnævnte Cavanis destination valgt.

Men der har været nogle forslag, som Liverpool kunne være ved at bruge store penge på i slutningen af ​​sæsonen for at forsøge at fastholde deres position i toppen af ​​engelsk fodbold. juni.

Liverpool vil mere end sandsynligt komme ind i sommerens transfervindue som Premier League -mestre, og efter ikke at have brugt meget i de sidste to sæsoner, kan der være et stort kontantbeløb til rådighed for et stort sprøjt på markedet ac milan maglia 2022. fodboldtrøjer med tryk.

Manchester United må nok vente en måned, indtil Odion Ighalo er klar til at spille i Premier League, hævder Quique Sanchez Flores.

Liverpools rekrutteringshold er ivrige efter både Marcus Rashford og Son Heung-min, men det er usandsynligt, at begge spillere vil skrive under for Jurgen Klopp.

Manchester United -stjernen Jesse Lingard har besluttet, at han er åben for at forlade Old Trafford, hvis det betyder, at han genopdager sin bedste form.

Det oplyses, at rekrutteringsholdet og især Klopp er store beundrere af Premier League -duoen liverpool trøje.

Men rapporten fortsætter med at angive et træk for hver spiller er yderst usandsynligt, da ingen af ​​dem sandsynligvis vil blive stillet til rådighed for Liverpool.

Robin van Persie mener, at Manchester United burde skrive Edinson Cavani i sommerens transfervindue.

Roma og Atletico Madrid betragter den engelske landskamp, ​​der har kæmpet om form under Ole Gunnar Solskjær i denne sæson

United Football League

AaronEbne real madrid tröja billigt Marguerit

AmparoIve maglia roma bambino AlmaMcQui

SeleneHar real madrid fotbollströja HassanBur

HollieMck fotbollströjor barn ColeReadi

AnnettKei billige fotballdrakter Melainenx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *