579 Russland Drakter Aleida

Newcastle er ‘klare til å sprute ut 53 millioner pund for å tilby Real Madrids savnstjerne Gareth Bale en rute tilbake til Premier League i sommer’.

Bale har vært misfornøyd i Madrid en stund, og det er nå forventet at han vil forlate den spanske hovedstaden når overgangsvinduet åpnes neste gang.

camiseta de España

FourFourTwo rapporterer at tre klubber er frontløpere for walisernes signatur, med Newcastle den mest overraskende blant dem.

Billige Elfenbenskusten Fotballdrakter Andre steder sies David Beckhams nye Inter Miami -side å være forberedt på å matche hans Real Madrid -lønn for å bringe ham til sitt nye MLS -antrekk, mens Tottenham også skal ha forseglet sin følelsesmessige retur til Nord -London.

Newcastle, inntil nylig, ville usannsynlig ha vært på valg for en spiller av Bales størrelse, men deres forestående overtakelse på 300 millioner pund ville ta dem til et nytt finansnivå.

Det har blitt rapportert at Toon ville ha store penger å bruke i overgangsvinduet hvis overtakelsen skulle gå gjennom de neste ukene, noe som ville medføre at Mike Ashley ville gi avkall på kontrollen over klubben.

I det nåværende coronavirus -klimaet ser det ut til at Real Madrid vil prøve å tjene penger på noen av sine dyre utspillere, med Bale og James Rodriguez blant dem. Bale forlot Tottenham for Real Madrid i 2013 og har tilbrakt de siste sju årene i Spania og vunnet alt som tilbys.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *